JULE MENU 2024

Gældende fra 1. november 2024
Gældende for hele bordet

FROKOST MENU
(Serveres fra kl. 11.30-14.00)

 

1. servering
Hvid sild med karrysalat og rå løg
Lakserøget sild med syltede løg og peberrodscreme
Rødspætte & remoulade
Æg og rejer med karsemayo
Hjemmebagt rugbrød og smør


2. servering
Julemedister med rødbede & grov sennep
Confiteret grisebryst med lune syltede æbler
Anderilette & hjemmelavet rødkål
Kartofler, løvstikke & brunet smør
Andesauce


3. servering
Restaurant Blooms bud på en anderledes Ris a´la mande!


2 serveringer 325,-
3 serveringer 365,-



Blooms hvide æbleglögg m. gin
95,-


Blooms hvide æbleglögg alkoholfri
75,-


AFTEN MENU
(Serves fra kl. 17.00)

 

1. servering
Hvid sild med karrysalat og rå løg
Lakserøget sild med syltede løg og peberrodscreme
Rødspætte & remoulade
Hjemmebagt rugbrød og smør


2. servering
Røget ål med æggeblommecreme og syltet sennep
Koldrøget laks med æble/selleri salat og dildressing
Æg og rejer med karsemayo
Hjemmebagt franskbrød og smør


3. servering
Julemedister med rødbede & grov sennep
Confiteret grisebryst & med lune syltede æbler
Anderilette & hjemmelavet rødkål
Kartofler, løvstikke & brunet smør
Andesauce


4. servering
Restaurant Blooms bud på en anderledes Ris a´la mande!


Pr. person 465,-



Tilkøb
3 slags ost med garniture og Møn kiks
Pr. person 110,-