Leder I efter en lækker aftenmenu i Aabenraa?

Er du på udkig efter en god aftensmadsrestaurant i Aabenraa, hvor der er kælet om hver enkel detalje og ret på menukortet? Så er Restaurant Bloom det rigtige valg. Vi tilbyder en velsmagende aftenmenu, hvor du selv har mulighed for at sammensætte retterne, så de falder præcis i din smag. Vores aftenmenu består af en nøje udvalgtmenu der er sammensat netop til den aktuelle årstid. Du kan vælge mellem 3, 4, 5 eller 6 retter.
Alternativt har vi også et udvalg af à la carte-retter, hvor du med sikkerhed også kan finde noget for både store og små.
Har du spørgsmål til vores aftenmenu, eller vil du gerne booke et bord? Kontakt os på tlf. +45 93 85 97 97 eller send os en e-mail på kontakt@restaurantbloom.dk. Du har også mulighed for at booke bord direkte her.

AFTEN MENU

(17.00 - 19.30)

JANUAR MENU

 

Appetizer: Jordskok Marengs

Jordskok Creme – Sprød Jordskok

Stegt Kammusling

Skorzonerrod Puré – Michael´s Lardo – Kapers – Macedamia – Musling Blanquette


Smørpocheret Torsk

Frisée – Mizuna – Riesling Sauce – Syltede Æbler - Purløg

Sprød Grisebryst

Miso Barbeque – Blommer – Gulerod – Kimchi - Cashew

Oksemørbrad

Kartoffel Croquette – Sauce Choron – Svampe Duxelles

4 x Ost

Figen Kompot – Syltede Grønne Tomater – Møn Kiks

Krydret Gulerodskage

Vanilje Is – Hasselnødde Creme – Flødeost – Muscovado & Gulerod Sirup


6 retter 765,-

Vinmenu, 6 glas 650,-


_____________________


4 retter 570,-

Appetizer – Stegt Kammusling – Smørpocheret Torsk
Oksemørbrad – Krydret Gulerodskage

Vinmenu, 4 glas 450,-

3 retter 435,-

Appetizer – Smørpocheret Torsk – Oksemørbrad – Krydret Gulerodskage

Vinmenu, 3 glas 350,-

Tilkøb:

Cava til appetizer pr glas 85,-

Kaffe og hjemmelavede chokolader 85,-


_____________________

JANUAR MENU VEGETAR

 

Appetizer: Jordskok Marengs

Jordskok Creme – Sprød Jordskok

Stegt Rosenkål

Skorzonerrod Puré – Mizuna – Kapers – Macadamia – Rucola Sauce

Bagt Spidskål

Comté – Mandler – Jordskok Creme – Mandler

Flower Sprout

Miso Barbeque – Blommer – Gulerod – Kimchi – Cashew

Knoldselleri

Kartoffel Croquette – Sauce Choron – Svampe Duxelles

4 x Ost

Figen Komplot – Syltede Grønne Tomater – Møn Kiks

Krydret Gulerodskage

Vanilje Is – Hasselnødde Creme – Flødeost – Muscovado & Gulerod Sirup


6 retter 765,-

Vinmenu, 6 glas 650,-


_____________________


4 retter 570,-

Appetizer – Stegt Rosenkål – Bagt Spidskål – Knoldselleri – Krydret Gulerodskage

Vinmenu, 4 glas 450,

-

3 retter 435,-

Appetizer – Bagt Spidskål – Knoldselleri – Krydret Gulerodskage

Vinmenu, 3 glas 350,-


Tilkøb:

Cava til appetizer pr glas 85,-

Kaffe og hjemmelavede chokolader 85,-


AFTEN À LA CARTE


Forretter 

Stegt Kammusling

Skorzonerrod Puré – Michael´s Lardo – Kapers
Macademia – Musling Blanquette

175,-


Smørpocheret Torsk

Frisée – Mizuna – Riesling Sauce – Syltede Æbler - Purløg

175,-

Hovedretter

Pandestegt Laksefilet

Beurre Blanc – Kartofler - Grønne bønner ”Almondine”

265,-


Oksemørbrad

Kartoffel Croquette – Sauce Choron – Svampe Duxelles

265,-


Steak af okse

Pommes, Sauce Bearnaice, Grønne bønner ”Almondine”

200 g - kr 265.-
300 g - kr 365.-


Steak af egen krogmodnet oksehøjreb

Kroketter, Sauce Bearnaice, Grønne bønner “Almondine”

Min 500 gr. Velegnet til 2 pers – 795,-
Min 750 gr. Velegnet til 3 pers – 1.195,-


Børneret

Sprød Rødspættefilet eller Kyllingenuggets

Pommes, Ketchup, Grov Remoulade

95.-

Ost & dessert

4 x Ost

Figen Kompot – Syltede Grønne Tomater – Møn Kiks

135,-


Chokoladekage

2 Kugler Is – Crumble

135,-