Leder I efter en lækker aftenmenu i Aabenraa?

Er du på udkig efter en god aftensmadsrestaurant i Aabenraa, hvor der er kælet om hver enkel detalje og ret på menukortet? Så er Restaurant Bloom det rigtige valg. Vi tilbyder en velsmagende aftenmenu, hvor du selv har mulighed for at sammensætte retterne, så de falder præcis i din smag. Vores aftenmenu består af en nøje udvalgtmenu der er sammensat netop til den aktuelle årstid. Du kan vælge mellem 3, 4, 5 eller 6 retter.
Alternativt har vi også et udvalg af à la carte-retter, hvor du med sikkerhed også kan finde noget for både store og små.
Har du spørgsmål til vores aftenmenu, eller vil du gerne booke et bord? Kontakt os på tlf. +45 93 85 97 97 eller send os en e-mail på kontakt@restaurantbloom.dk. Du har også mulighed for at booke bord direkte her.

AFTEN MENU

(17.00 - 19.30)

AFTEN MENU

 

Appetizer serveres til alle menuer


Forret:

Laks - Hummer Bisque Espuma - Sushivin Gulerødder - Hummer Tuille


Hovedret:

Confit Anderilette - Grønkål Tuille - Andesauce m. Tyttebær - Rødkål


Dessert:

Mandelkage – Ristet Ris Is – Kirsebær Creme - Kirsebærpapir


3 retter 435,-

_____________________

Vinmenu – Nr.1

Cava Brút Especial – Grüner Veltiner- Valpolicella Ripasso - Fonseca Port

Pr.pers 350,-

 

Vinmenu – Nr.2

Prosecco Extra dry – Chablis mont marne – Gigondas G. Montmirail- Fonseca Port

Pr. Pers 425,-

_____________________


Tilkøb til aftenmenu:

Cava til appetizer pr glas 85.-

Røget Ål (Creme & Filet) - Porre - Macadamia - Karse


Grisebryst - Æble - Rosenkål - Hasselnødder - Blanquette Sauce


Ost x 4 - Æble Kompot - Grønne Tomater - Møn Kiks x 2


4 retter 570.-
5 retter 705.-
6 retter 765.-


Kaffe og hjemmelavet chokolade 85.-

Irsk kaffe 85.-

_____________________

AFTEN MENU VEGETAR

 

Appetizer serveres til alle menuer

 

Forret:

Spidskål – Jordskokkepuré - Comté - Mandler

 

Hovedret:

Svampepaté - Grønkål Tuille - Svampesauce m. Tyttebær - Rødkål

 

Dessert:

Mandelkage – Ristet Ris Is – Kirsebær Creme - Kirsebærpapir

  

3 retter 435,-

 

_____________________

Tilkøb til aften menu vegetar:

Cava til appetizer pr glas 85.-

Røget Creme Fraiche - Porre - Macadamia - Karse

 

Knoldselleri - Æble - Rosenkål - Hasselnødder - Blanquette Sauce

 

Ost x 4 - Æble Kompot - Grønne Tomater - Møn Kiks x 2


4 retter 570.-
5 retter 705.-
6 retter 765.-

Kaffe og hjemmelavet chokolade 85.-

Irsk kaffe 85.-

_____________________

Vinmenu – Nr.1

Cava Brút Especial – Grüner Veltiner- Valpolicella Ripasso - Fonseca Port

Pr.pers 350,-


Vinmenu – Nr.2

Prosecco Extra dry – Chablis mont marne – Gigondas G. Montmirail- Fonseca Port

Pr. Pers 425,-



BLOOMS JULEFROKOST


Kun mod forudbestilling - og gældende for hele bordet.

 

1. servering

Hvid sild med karrysalat & rå løg

Lakserøget sild med syltede løg & peberrodscreme

Rødspætte & remoulade

Hjemmebagt rugbrød & smør

 

2. servering

Røget ål med æggeblommecreme & syltet sennep

Koldrøget laks med æble/selleri salat & dildressing

Æg & rejer med karsemayo

Hjemmebagt franskbrød & smør

 

3. servering

Julemedister med rødbede & grov sennep

Confiteret grisebryst & med lune syltede æbler

Anderilette & hjemmelavet rødkål

Kartofler, løvstikke & brunet smør

Andesauce

 

4. servering

Restaurant Blooms bud på en anderledes Ris a´la mande!

 

Pr. person 465,-

Tilkøb ost: 3. slags med garniture & Møn kiks.  pr pers 110,-


_____________________

Vinmenu – Nr.1

Cava Brút Especial – Grüner Veltiner- Valpolicella Ripasso - Fonseca Port

Pr.pers 350,-


Vinmenu – Nr.2

Prosecco Extra dry – Chablis mont marne – Gigondas G. Montmirail- Fonseca Port

Pr. Pers 425,-

_____________________

AFTEN À LA CARTE

 

Forret

Spidskål – Jordskokkepuré - Comté - Mandler
145.-

Laks - Hummer Bisque Espuma - Sushivin Gulerødder - Hummer Tuille

145.-


Pandestegt Laksefilet
Beurre Blanc – Kartofler - Grønne bønner ”Almondine”
255,-


Steak af okse

Pommes, Sauce Bearnaice, Grønne bønner ”Almondine”

200 g - kr 265.-
300 g - kr 365.-


Steak af egen krogmodnet oksehøjreb

Kroketter, Sauce Bearnaice, Grønne bønner “Almondine”

Min 500 gr. Velegnet til 2 pers – 795,-
Min 750 gr. Velegnet til 3 pers – 1.195,-


Børneret

Sprød Rødspættefilet eller Kyllingenuggets

Pommes, Ketchup, Grov Remoulade

95.-

Ost & dessert

Mandelkage – Ristet Ris Is – Kirsebær Creme - Kirsebærpapir
135,-

Ost x 4 - æble kompot- Grønne Tomater - Møn Kiks x 2
135,-

_____________________

Vinmenu – Nr.1

Cava Brút Especial – Grüner Veltiner- Valpolicella Ripasso - Fonseca Port

Pr.pers 350,-


Vinmenu – Nr.2

Prosecco Extra dry – Chablis mont marne – Gigondas G. Montmirail- Fonseca Port

Pr. Pers 425,-