Leder I efter en lækker aftenmenu i Aabenraa?

Er du på udkig efter en god aftensmadsrestaurant i Aabenraa, hvor der er kælet om hver enkel detalje og ret på menukortet? Så er Restaurant Bloom det rigtige valg. Vi tilbyder en velsmagende aftenmenu, hvor du selv har mulighed for at sammensætte retterne, så de falder præcis i din smag. Vores aftenmenu består af en nøje udvalgtmenu der er sammensat netop til den aktuelle årstid. Du kan vælge mellem 3, 4, 5 eller 6 retter.
Alternativt har vi også et udvalg af à la carte-retter, hvor du med sikkerhed også kan finde noget for både store og små.
Har du spørgsmål til vores aftenmenu, eller vil du gerne booke et bord? Kontakt os på tlf. +45 93 85 97 97 eller send os en e-mail på kontakt@restaurantbloom.dk. Du har også mulighed for at booke bord direkte her.

AFTEN MENU

(17.00 - 19.30)

FEBRUAR MENU

 

Appetizer: Vol Au Vent
Grøntsags Ragout

 

Rørt Oksetatar
Sprød Brioche

 

Stegt Hellefisk
Hummer Bisque - Endivie

 

Farseret Morkel
Sauce Chassur – Syltede Perleløg

 

Braiseret Kalveskank
Pommes Aligote – Babymajs - Aspargesbroccoli – Sugarsnap

 

4 x Ost
Grønne Tomater – Kvæde Puré - Møn Kiks

 

Braiseret Ananas
Vanilje Is – Ananas Kompot – Saltkaramel


6 retter 785,-

Vinmenu, 6 glas 650,-


_____________________


4 retter 590,-

Appetizer – Rørt Oksetatar – Stegt Hellefisk
Braiseret Kalveskank – Braiseret Ananas

Vinmenu, 4 glas 450,-

3 retter 455,-

Appetizer – Stegt Hellefisk – Braiseret Kalveskank – Braiseret Ananas

Vinmenu, 3 glas 350,-

Tilkøb:

Cava til appetizer pr glas 85,-

Kaffe og hjemmelavede chokolader 85,-


_____________________

FEBRUAR MENU VEGETAR

 

Appetizer: Vol Au Vent
Grøntsags Ragout – Comté

 

Saltbagt Rødbede
Sprød Brioche – Friterede Kapers – Mizuna

 

Bagt Spidskål
Jordskokke Creme – Jordskokke Creme – Comté – Mandler

 

Stegt Morkel
Bladbede – Rucola Sauce – Perleløg – Persille – Hasselnødder

 

Knoldselleri
Pommes Aligote – Babymajs – Aspargesbroccoli – Sugersnap

 

4 x Ost
Grønne Tomater – Kvæde Puré – Møn Kiks

 

Braiseret Ananas
Vanilje Is – Sprød Ananas – Ananas Kompot – Ananas Støv


6 retter 785,-

Vinmenu, 6 glas 650,-


_____________________


4 retter 590,-

Appetizer – Saltbagt Rødbede – Bagt Spidskål – Knoldselleri – Braiseret Ananas

Vinmenu, 4 glas 450,

-

3 retter 455,-

Appetizer – Saltbagt Rødbede – Knoldselleri – Braiseret Ananas

Vinmenu, 3 glas 350,-


Tilkøb:

Cava til appetizer pr glas 85,-

Kaffe og hjemmelavede chokolader 85,-


AFTEN À LA CARTE


Forretter 

Rørt Oksetatar
Sprød Brioche
195,-

 

Stegt Hellefisk
Hummer Bisque – Endivie

195,-


Hovedretter

Pandestegt Laksefilet

 Stuvet Spinat & Gremolata – Dild Flødekartofler

295,-

 

Oksemørbrad
Bladbeder – Peber Sauce – Pommes Frites

365,-

 

Steak af okse

Pommes, Sauce Bearnaice, Grønne Bønner ”Almondine”

200 gr   -    265,-

300 gr   -    365,-

 

Steak af Bloom´s egen krogmodnet Oksehøjreb

Kroketter, Sauce Bearnaice, Grønne Bønner “Almondine”

Min 350 gr.
395,-
(minimum 2 couverter)


Børneret

Sprød Rødspættefilet eller Kyllingenuggets

Pommes, Ketchup, Grov Remoulade

95.-

Ost & dessert

4 x Ost
Grønne Tomater – Kvæde Puré - Møn Kiks

135,-

Braiseret Ananas
Vanilje Is – Ananas Kompot – Saltkaramel
135,-