Er du på udkig efter en god aftensmadsrestaurant i Aabenraa, hvor der er kælet om hver enkel detalje og ret på menukortet? Så er Restaurant Bloom det rigtige valg. Vi tilbyder en velsmagende aftenmenu, hvor du selv har mulighed for at sammensætte retterne, så de falder præcis i din smag. Vores aftenmenu består af en nøje udvalgtmenu der er sammensat netop til den aktuelle årstid. Du kan vælge mellem 3, 4, 5 eller 6 retter.
Alternativt har vi også et udvalg af à la carte-retter, hvor du med sikkerhed også kan finde noget for både store og små.
Har du spørgsmål til vores aftenmenu, eller vil du gerne booke et bord? Kontakt os på tlf. +45 93 85 97 97 eller send os en e-mail på kontakt@restaurantbloom.dk. Du har også mulighed for at booke bord direkte her.
(17.00 - 19.30)
Appetizer: Jordskok Marengs
Jordskok Creme – Sprød Jordskok
Stegt Kammusling
Skorzonerrod Puré – Michael´s Lardo – Kapers – Macedamia – Musling Blanquette
Smørpocheret Torsk
Frisée – Mizuna – Riesling Sauce – Syltede Æbler - Purløg
Sprød Grisebryst
Miso Barbeque – Blommer – Gulerod – Kimchi - Cashew
Oksemørbrad
Kartoffel Croquette – Sauce Choron – Svampe Duxelles
4 x Ost
Figen Kompot – Syltede Grønne Tomater – Møn Kiks
Krydret Gulerodskage
Vanilje Is – Hasselnødde Creme – Flødeost – Muscovado & Gulerod Sirup
6 retter 765,-
Vinmenu, 6 glas 650,-
_____________________
4 retter 570,-
Appetizer – Stegt Kammusling – Smørpocheret Torsk
Oksemørbrad – Krydret Gulerodskage
Vinmenu, 4 glas 450,-
3 retter 435,-
Appetizer – Smørpocheret Torsk – Oksemørbrad – Krydret Gulerodskage
Vinmenu, 3 glas 350,-
Tilkøb:
Cava til appetizer pr glas 85,-
Kaffe og hjemmelavede chokolader 85,-
_____________________
Appetizer: Jordskok Marengs
Jordskok Creme – Sprød Jordskok
Stegt Rosenkål
Skorzonerrod Puré – Mizuna – Kapers – Macadamia – Rucola Sauce
Bagt Spidskål
Comté – Mandler – Jordskok Creme – Mandler
Flower Sprout
Miso Barbeque – Blommer – Gulerod – Kimchi – Cashew
Knoldselleri
Kartoffel Croquette – Sauce Choron – Svampe Duxelles
4 x Ost
Figen Komplot – Syltede Grønne Tomater – Møn Kiks
Krydret Gulerodskage
Vanilje Is – Hasselnødde Creme – Flødeost – Muscovado & Gulerod Sirup
6 retter 765,-
Vinmenu, 6 glas 650,-
_____________________
4 retter 570,-
Appetizer – Stegt Rosenkål – Bagt Spidskål – Knoldselleri – Krydret Gulerodskage
Vinmenu, 4 glas 450,
-
3 retter 435,-
Appetizer – Bagt Spidskål – Knoldselleri – Krydret Gulerodskage
Vinmenu, 3 glas 350,-
Tilkøb:
Cava til appetizer pr glas 85,-
Kaffe og hjemmelavede chokolader 85,-
Forretter
Stegt Kammusling
Skorzonerrod Puré – Michael´s Lardo – Kapers
Macademia – Musling Blanquette
175,-
Smørpocheret Torsk
Frisée – Mizuna – Riesling Sauce – Syltede Æbler - Purløg
175,-
Hovedretter
Pandestegt Laksefilet
Beurre Blanc – Kartofler - Grønne bønner ”Almondine”
265,-
Oksemørbrad
Kartoffel Croquette – Sauce Choron – Svampe Duxelles
265,-
Steak af okse
Pommes, Sauce Bearnaice, Grønne bønner ”Almondine”
200 g - kr 265.-
300 g - kr 365.-
Steak af egen krogmodnet oksehøjreb
Kroketter, Sauce Bearnaice, Grønne bønner “Almondine”
Min 500 gr. Velegnet til 2 pers – 795,-
Min 750 gr. Velegnet til 3 pers – 1.195,-
Børneret
Sprød Rødspættefilet eller Kyllingenuggets
Pommes, Ketchup, Grov Remoulade
95.-
Ost & dessert
4 x Ost
Figen Kompot – Syltede Grønne Tomater – Møn Kiks
135,-
Chokoladekage
2 Kugler Is – Crumble
135,-
Kontakt os
ÅBNINGSTIDER
Onsdag den 15., 22. og 29. januar
11.30 - 23.00
ÅBNINGSTIDER KØKKEN:
Frokost 11.30 - 14.00
Aften 17.00 - 19.30
© Copyright Restaurant Bloom Aabenraa ApS - cvr-nr.: 44845431 - All Rights Reserved