Er du på udkig efter en god aftensmadsrestaurant i Aabenraa, hvor der er kælet om hver enkel detalje og ret på menukortet? Så er Restaurant Bloom det rigtige valg. Vi tilbyder en velsmagende aftenmenu, hvor du selv har mulighed for at sammensætte retterne, så de falder præcis i din smag. Vores aftenmenu består af en nøje udvalgtmenu der er sammensat netop til den aktuelle årstid. Du kan vælge mellem 3, 4, 5 eller 6 retter.
Alternativt har vi også et udvalg af à la carte-retter, hvor du med sikkerhed også kan finde noget for både store og små.
Har du spørgsmål til vores aftenmenu, eller vil du gerne booke et bord? Kontakt os på tlf. +45 93 85 97 97 eller send os en e-mail på kontakt@restaurantbloom.dk. Du har også mulighed for at booke bord direkte her.
(17.00 - 19.30)
Appetizer serveres til alle menuer
Forret:
Laks - Hummer Bisque Espuma - Sushivin Gulerødder - Hummer Tuille
Hovedret:
Confit Anderilette - Grønkål Tuille - Andesauce m. Tyttebær - Rødkål
Dessert:
Mandelkage – Ristet Ris Is – Kirsebær Creme - Kirsebærpapir
3 retter 435,-
_____________________
Vinmenu – Nr.1
Cava Brút Especial – Grüner Veltiner- Valpolicella Ripasso - Fonseca Port
Pr.pers 350,-
Vinmenu – Nr.2
Prosecco Extra dry – Chablis mont marne – Gigondas G. Montmirail- Fonseca Port
Pr. Pers 425,-
_____________________
Tilkøb til aftenmenu:
Cava til appetizer pr glas 85.-
Røget Ål (Creme & Filet) - Porre - Macadamia - Karse
Grisebryst - Æble - Rosenkål - Hasselnødder - Blanquette Sauce
Ost x 4 - Æble Kompot - Grønne Tomater - Møn Kiks x 2
4 retter 570.-
5 retter 705.-
6 retter 765.-
Kaffe og hjemmelavet chokolade 85.-
Irsk kaffe 85.-
_____________________
Appetizer serveres til alle menuer
Forret:
Spidskål – Jordskokkepuré - Comté - Mandler
Hovedret:
Svampepaté - Grønkål Tuille - Svampesauce m. Tyttebær - Rødkål
Dessert:
Mandelkage – Ristet Ris Is – Kirsebær Creme - Kirsebærpapir
3 retter 435,-
_____________________
Tilkøb til aften menu vegetar:
Cava til appetizer pr glas 85.-
Røget Creme Fraiche - Porre - Macadamia - Karse
Knoldselleri - Æble - Rosenkål - Hasselnødder - Blanquette Sauce
Ost x 4 - Æble Kompot - Grønne Tomater - Møn Kiks x 2
4 retter 570.-
5 retter 705.-
6 retter 765.-
Kaffe og hjemmelavet chokolade 85.-
Irsk kaffe 85.-
_____________________
Vinmenu – Nr.1
Cava Brút Especial – Grüner Veltiner- Valpolicella Ripasso - Fonseca Port
Pr.pers 350,-
Vinmenu – Nr.2
Prosecco Extra dry – Chablis mont marne – Gigondas G. Montmirail- Fonseca Port
Pr. Pers 425,-
Kun mod forudbestilling - og gældende for hele bordet.
1. servering
Hvid sild med karrysalat & rå løg
Lakserøget sild med syltede løg & peberrodscreme
Rødspætte & remoulade
Hjemmebagt rugbrød & smør
2. servering
Røget ål med æggeblommecreme & syltet sennep
Koldrøget laks med æble/selleri salat & dildressing
Æg & rejer med karsemayo
Hjemmebagt franskbrød & smør
3. servering
Julemedister med rødbede & grov sennep
Confiteret grisebryst & med lune syltede æbler
Anderilette & hjemmelavet rødkål
Kartofler, løvstikke & brunet smør
Andesauce
4. servering
Restaurant Blooms bud på en anderledes Ris a´la mande!
Pr. person 465,-
Tilkøb ost: 3. slags med garniture & Møn kiks. pr pers 110,-
_____________________
Vinmenu – Nr.1
Cava Brút Especial – Grüner Veltiner- Valpolicella Ripasso - Fonseca Port
Pr.pers 350,-
Vinmenu – Nr.2
Prosecco Extra dry – Chablis mont marne – Gigondas G. Montmirail- Fonseca Port
Pr. Pers 425,-
_____________________
Forret
Spidskål – Jordskokkepuré - Comté - Mandler
145.-
Laks - Hummer Bisque Espuma - Sushivin Gulerødder - Hummer Tuille
145.-
Pandestegt Laksefilet
Beurre Blanc – Kartofler - Grønne bønner ”Almondine”
255,-
Steak af okse
Pommes, Sauce Bearnaice, Grønne bønner ”Almondine”
200 g - kr 265.-
300 g - kr 365.-
Steak af egen krogmodnet oksehøjreb
Kroketter, Sauce Bearnaice, Grønne bønner “Almondine”
Min 500 gr. Velegnet til 2 pers – 795,-
Min 750 gr. Velegnet til 3 pers – 1.195,-
Børneret
Sprød Rødspættefilet eller Kyllingenuggets
Pommes, Ketchup, Grov Remoulade
95.-
Ost & dessert
Mandelkage – Ristet Ris Is – Kirsebær Creme - Kirsebærpapir
135,-
Ost x 4 - æble kompot- Grønne Tomater - Møn Kiks x 2
135,-
_____________________
Vinmenu – Nr.1
Cava Brút Especial – Grüner Veltiner- Valpolicella Ripasso - Fonseca Port
Pr.pers 350,-
Vinmenu – Nr.2
Prosecco Extra dry – Chablis mont marne – Gigondas G. Montmirail- Fonseca Port
Pr. Pers 425,-
Kontakt os
© Copyright Restaurant Bloom Aabenraa ApS - All Rights Reserved
ÅBNINGSTIDER
ÅBNINGSTIDER KØKKEN:
Frokost 11.30 - 14.00
Aften 17.00 - 19.30