Er du på udkig efter en god aftensmadsrestaurant i Aabenraa, hvor der er kælet om hver enkel detalje og ret på menukortet? Så er Restaurant Bloom det rigtige valg. Vi tilbyder en velsmagende aftenmenu, hvor du selv har mulighed for at sammensætte retterne, så de falder præcis i din smag. Vores aftenmenu består af en nøje udvalgtmenu der er sammensat netop til den aktuelle årstid. Du kan vælge mellem 3, 4, 5 eller 6 retter.
Alternativt har vi også et udvalg af à la carte-retter, hvor du med sikkerhed også kan finde noget for både store og små.
Har du spørgsmål til vores aftenmenu, eller vil du gerne booke et bord? Kontakt os på tlf. +45 93 85 97 97 eller send os en e-mail på kontakt@restaurantbloom.dk. Du har også mulighed for at booke bord direkte her.
(17.00 - 19.30)
Appetizer: Vol Au Vent
Grøntsags Ragout
Rørt Oksetatar
Sprød Brioche
Stegt Hellefisk
Hummer Bisque - Endivie
Farseret Morkel
Sauce Chassur – Syltede Perleløg
Braiseret Kalveskank
Pommes Aligote – Babymajs - Aspargesbroccoli – Sugarsnap
4 x Ost
Grønne Tomater – Kvæde Puré - Møn Kiks
Braiseret Ananas
Vanilje Is – Ananas Kompot – Saltkaramel
6 retter 785,-
Vinmenu, 6 glas 650,-
_____________________
4 retter 590,-
Appetizer – Rørt Oksetatar – Stegt Hellefisk
Braiseret Kalveskank – Braiseret Ananas
Vinmenu, 4 glas 450,-
3 retter 455,-
Appetizer – Stegt Hellefisk – Braiseret Kalveskank – Braiseret Ananas
Vinmenu, 3 glas 350,-
Tilkøb:
Cava til appetizer pr glas 85,-
Kaffe og hjemmelavede chokolader 85,-
_____________________
Appetizer: Vol Au Vent
Grøntsags Ragout – Comté
Saltbagt Rødbede
Sprød Brioche – Friterede Kapers – Mizuna
Bagt Spidskål
Jordskokke Creme – Jordskokke Creme – Comté – Mandler
Stegt Morkel
Bladbede – Rucola Sauce – Perleløg – Persille – Hasselnødder
Knoldselleri
Pommes Aligote – Babymajs – Aspargesbroccoli – Sugersnap
4 x Ost
Grønne Tomater – Kvæde Puré – Møn Kiks
Braiseret Ananas
Vanilje Is – Sprød Ananas – Ananas Kompot – Ananas Støv
6 retter 785,-
Vinmenu, 6 glas 650,-
_____________________
4 retter 590,-
Appetizer – Saltbagt Rødbede – Bagt Spidskål – Knoldselleri – Braiseret Ananas
Vinmenu, 4 glas 450,
-
3 retter 455,-
Appetizer – Saltbagt Rødbede – Knoldselleri – Braiseret Ananas
Vinmenu, 3 glas 350,-
Tilkøb:
Cava til appetizer pr glas 85,-
Kaffe og hjemmelavede chokolader 85,-
Forretter
Rørt Oksetatar
Sprød Brioche
195,-
Stegt Hellefisk
Hummer Bisque – Endivie
195,-
Hovedretter
Pandestegt Laksefilet
Stuvet Spinat & Gremolata – Dild Flødekartofler
295,-
Oksemørbrad
Bladbeder – Peber Sauce – Pommes Frites
365,-
Steak af okse
Pommes, Sauce Bearnaice, Grønne Bønner ”Almondine”
200 gr - 265,-
300 gr - 365,-
Steak af Bloom´s egen krogmodnet Oksehøjreb
Kroketter, Sauce Bearnaice, Grønne Bønner “Almondine”
Min 350 gr.
395,-
(minimum 2 couverter)
Børneret
Sprød Rødspættefilet eller Kyllingenuggets
Pommes, Ketchup, Grov Remoulade
95.-
Ost & dessert
4 x Ost
Grønne Tomater – Kvæde Puré - Møn Kiks
135,-
Braiseret Ananas
Vanilje Is – Ananas Kompot – Saltkaramel
135,-
Kontakt os
ÅBNINGSTIDER
ÅBNINGSTIDER KØKKEN:
Frokost 11.30 - 14.00
Aften 17.00 - 19.30
© Copyright Restaurant Bloom Aabenraa ApS - cvr-nr.: 44845431 - All Rights Reserved