Den gode frokost i Aabenraa


Vi synes selv, at vi serverer den bedste frokost i Aabenraa. Med vores mange frokostretter er du sikker på at kunne finde noget, når I besøger vores frokostrestaurant.
Vores frokostmenu består af et bredt udvalg af velsmagende fisk- og skaldyrsretter samt en lang række højtbelagte smørrebrød. Når du besøger vores frokostrestaurant, kan vi desuden også garantere en god og hyggelig stemning, hvor du har lyst til at nyde eftermiddagen.
Tag også et kig på vores aftenmenu, og se om vi ikke har noget, der falder i din smag.
Har du spørgsmål til vores frokost eller brunch i Aabenraa? Du er mere end velkommen til at kontakte os ved at ringe til +45 93 85 97 97 eller på e-mail kontakt@restaurantbloom.dk. Alternativt kan I også booke bord her.

 FROKOST

(12.00-14.30)

FROKOST-PLATTE


Bloom´s Frokost - Platte

Christiansøpigens marinerede sild m. karrysalat.

Lakserøget sild med syltede løg & peberrodscreme.

Æg & tomat m. karse mayo.

Lun Leverpostej m. jordskokkechips & bacon.

Aabenraa Slagterens sylte med grov sennep og rødbeder.

Hjemmelavet kyllingesalat.

Sprød rødspættefilet med hjemmelavet remoulade & citron.

Ost med syltede tomater.

Dertil rugbrød, franskbrød samt kiks.


Pr.pers. 235.-




JULEMENU OG ANDRE LÆKKERIER


Gældende for hele bordet.

 

1. servering

Hvid sild med karrysalat & rå løg

Lakserøget sild med syltede løg & peberrodscreme

Rødspætte & remoulade

Æg & rejer med karsemayo

Hjemmebagt rugbrød & smør

 

2. servering

Julemedister med rødbede & grov sennep

Confiteret grisebryst & lune syltede æbler

Anderilette & hjemmelavet rødkål

Kartofler med løvstikke & brunet smør

Andesauce

 

3. servering

Restaurant Blooms bud på en anderledes

Ris a´la mande!

 

2 serveringer 325,-                                 3 serveringer 365,-

 

Ost & Kaffe

Hjemmelavede chokolade (3 stk) m. kaffe

85,-

4 slags ost med garniture & Møn kiks.

135,-

SMØRREBRØD


Vores hjemmebagte smørstegte rugbrød

med sæsonens råvarer.

(Kan også bestilles ud af huset)


Jordskokke – bagt, puré og friteret.

Æg og rejer med tomat, glasnudler og dild.

Hvid sild med æggesalat og rå løg og karse

Sprød rødspætte med hjemmelavet grov remoulade, tyttebær og citron.

Lun leverpostej med rødbeder, jordskokkechips & bacon.

Tatar med, peberrod, kapers, skalotteløg og æggeblomme.


Kyllingesalat med æble & selleri.

Pr. Stykke 95,-


Håndpillede rejer på smørristet franskbrød

med hjemmerørt mayonnaise, Citron & grønt.

 

Koldrøget Laks på smørristet franskbrød

 med æble/sellerisalat & dilddressing.

 

Pr. Stykke 125,-


(Vi anbefaler 2 Til 3 Stykker)