Den gode frokost i Aabenraa


Vi synes selv, at vi serverer den bedste frokost i Aabenraa. Med vores mange frokostretter er du sikker på at kunne finde noget, når I besøger vores frokostrestaurant.
Vores frokostmenu består af et bredt udvalg af velsmagende fisk- og skaldyrsretter samt en lang række højtbelagte smørrebrød. Når du besøger vores frokostrestaurant, kan vi desuden også garantere en god og hyggelig stemning, hvor du har lyst til at nyde eftermiddagen.
Tag også et kig på vores aftenmenu, og se om vi ikke har noget, der falder i din smag.
Har du spørgsmål til vores frokost eller brunch i Aabenraa? Du er mere end velkommen til at kontakte os ved at ringe til +45 93 85 97 97 eller på e-mail kontakt@restaurantbloom.dk. Alternativt kan I også booke bord her.

 FROKOST

(12.00-14.30)

FROKOST-PLATTE


Bloom´s Frokost - Platte

Christiansøpigens marinerede sild m. karrysalat.

Lakserøget sild med syltede løg og æggeblommecreme.

Æg og tomat m. karse mayo.
Serranoskinke med gammelknascreme og syltede asparges
Hjemmelavet rejesalat.
Sprød rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron.
Ost med syltede tomater.


Dertil hjemmebagt rugbrød, franskbrød samt kiks.


Pr.pers. 225.-




FROKOST Á LA CARTE


Bloom's stjerneskud

Smørstegt fransbrød, sprød rødspættefilet, dagens pocheret fisk, røget laks, håndpillede rejer, rød dressing.

Alm. 185.-             Stor 235.-


Håndpillede rejer på smørristet franskbrød
med hjemmerørt mayonnaise, Citron og grønt.

Koldrøget Laks på smørristet franskbrød
med æble/sellerisalat og dilddressing.

Pr. Stykke 125,-

 

Børneret

 Sprød Rødspættefilet eller Kyllingenuggets

Pommes, Ketchup, Grov Remoulade

95,-


Ost & dessert

4 slags ost med garniture og Møn kiks

135.-

“Creamy Chocolate Pie” - Kaffe Ganache - Valnød Praline - Hvid Chokolade Is

135.-

SMØRREBRØD


Vores hjemmebagte smørstegte rugbrød

med sæsonens råvarer.

(Kan også bestilles ud af huset)


Jordskokke – bagt, puré og friteret.

Æg og rejer med tomat, glasnudler og dild.

Hvid sild med æggesalat og rå løg og karse

Sprød rødspætte med hjemmelavet grov remoulade, tyttebær og citron.

Kalverilette med sennep, rødbeder og peberrod.

Tatar med, peberrod, kapers, skalotteløg og æggeblomme.


Pr. Stykke 95,-

(Vi anbefaler 2 Til 3 Stykker)