TAKE AWAY BY BLOOM


Tirsdag til Lørdag 11.30 - 20.00

Lukket - Søndag & Mandag

SMØRREBRØD by BLOOM


Prøv vores velkendte nynordiske smørrebrød ud af huset, lavet af de bedste råvarer.


Sammensat af vores prisvindende køkkenchef Daniel.


Til hver en lejlighed og lige til at sætte på bordet - Lad dig overraske.

JA TAK TILBUD - HVER ONSDAG

KONG FREDERIKS LIVRET ! 

3. LITER SAUCE OG KØD

(Bestilles senest Onsdag kl 10.00)

(Afhentes Onsdag fra kl 14.00)


Vi har lånt den originale opskrift fra vores restaurant i Sønderborg.


3. liter af den velkendte flødesauce fra Kong Frederiks Livret med strimler af langtidstilberedt flanksteak.


Lige til at varme !


250,-

DINNER BOX by BLOOM

(Afhentning 17.00 til 20.00)

Som at være på Bloom!

Hjemme hos dig selv!


- Forretter -

Dansk økologisk Burrata

m/ grillet artiskokcreme, soltørrede tomater, balsamico, rucola og citronolie.


De første hvide Asparges

m/ håndpillede røgede rejer og sauce hollandaise.


Terrine på brisler og svineskank

m/ sauerkraut, grønne tomater, senneps emulsion og en syrlig salat.


- Hovedretter -

Helstegt rødspætte

m/ dild kartofler, tyttebær, grillet citron og beurre noisette.


Rosmarin Porchetta

m/ knuste kartofler rørt med urter og rygeost, smørstegt spidskål og ramsløgs gremolata.


Coq au Riesling

m/ karotter, pommes puré, og friterede østershatte.


Rosastegt Boeuf Onglet

m/ ærter ala francaise, pommes rösti og Sauce Charon,


- Desserter -

Rabarber tærte

m/ mazarin og creme chantilly.


Tiramisu

m/ bær og salt karamel.


¨Kæmpe Eskimo¨

Chokolademousse, solbær og vanilje parfait.


Take away priser


2 retter 245,-

3 retter 295,-

Forret 85,-

Hovedret 185,-

Dessert 75,-


Take Away Vin, øl eller saft!

50% rabat på Vine.

25 % rabat på Øko Special øl og Saft.