BRUNCH & FROKOST
BRUNCH
(11.00 – 12.30)
Elsker du brunch?
Så skal du uden tvivl prøve vores!
Alle jeres favoritter, samlet på en tallerken.
Avocado M / Chiafrø
- Skyr M/ Granola
- Vaffel M/ Koldrøget Færøsk Laks
- Fransk Charcuteri
- Dansk Unika Ost
- Kartoffel Omelet Som I Spanien
- Brunchpølser Med Ramsløg & Brændenælder
- Arme Riddere Med Bacon Og Sirup
- Multebær Syltetøj & Frugt
- Bagværk – Brød, Macaron Og Croissant
- Smør
Vælg Mellem
Kaffe Eller Te
Appelsinjuice Eller Æblejuice
175,-
M/ Rebæl Øko Gastrosaft (+35 Kr)
M/ Cava Eller Sparkling Tea (+ 65 Kr)
M/ 15 G. Bearii Caviar (+295)
FISK OG SKALDYR
(12.00 - 14.30)
Prøv vores retter med frisk fisk og skaldyr.
Vi får Bl.a vores fisk, østers mm. fra Havnens fiskehus i Århus, og vores røgvarer fra Einar Christensen.
Plateau fruit de mer
1/1 hummer – østers –
2 slags muslinger
– skalrejer –
Aioli – vinaigrettes – foccacia – smør
Pr. Person 695,-
(ved mindst 2. Pers)
Bloom’s Stjerneskud
Smørstegt franskbrød - Sprød Rødtunge –
Dampet Hellefisk – Røget Laks –
Håndpillede Rejer - Syltede Hvide Asparges – Stenbidderrogn – Rød Dressing
175,-
Grønlandske Håndpillede Rejer
Franskbrød – Mayo – Citron
135,-
Sol Over Aabenraa
Varmrøget Makrel – Æggeblomme –
Radiser – Rødløg - Hjemmebagt Rugbrød
135,-
Hvidvinsdampede Limfjordsmuslinger
Aioli – Foccacia – Citron
175,-
Grønlandske Skalrejer
Aioli – Citron – Foccacia – Smør
175,-
6 stk Franske Fines de Normandie Østers
Vinaigrettes – Citron – Foccacia – Smør
225,-
Helstegt Rødspætte
Nye Kartofler – Tyttebær - Brunet Smør
285,-
1/1 Grillet Hummer
Aioli – Citron – Foccacia – Smør
345,-
Baerii Caviar
Crème Friache – Skalotteløg – Citron - Blinis
15 G. 295,-
30 G. 595,-
50 G. 995,-
SMØRREBRØD
(12.00 - 14.30)
Vores hjemmebagte smørstegte rugbrød
med sæsonens råvare.
(Kan også bestilles ud af huset)
Smørrebrød's Tapas
3 Smørrebrød som snitter.
(Kokkens Udvalgte)
175,-
GRØNNE
Kartoffel
Vegetarisk – Nye Kartofler – Urte Mayo –
Syltede Løg – Sprøde Løg.
Avocado
Vegetarisk – Syltede Kål – Hytteost -
Knækbrøds knas.
FISK
Hyldeblomst Sild
Hønseæg – Tyttebær Creme – Skalotteløg
Røget Laks
Friskost - Hjertesalat - Syltede Hvide Asparges
Stegt Hellefisk
Kantareller Ala Creme – Stikkelsbær
Rejesalat m/ rød karry.
Tomat - Æg – Syltede Løg
KØD
Kyllingesalat
Honning – Sennep – Selleri – Sprød Kyllingeskind - Hjertesalat
Porchetta
Grøn Karry Mayo – Rejechips – Grillet forårsløg.
Oksetatar
Wasabi mayo – Hindbær - Vesterhavsost – Kartoffel.
OST
Gammel Knas
Multebær Syltetøj, Gin Og Røgede Mandler
Pr. Stykke 95,-
(Vi anbefaler 2 til 3 stykker)
Copyright © All Rights Reserved
For ansøgninger & presserelaterede henvendelser bedes De venligst kontakte Direktør Daniel Greve Rasmussen på telefon 93 30 32 37 eller mail kontakt@restaurantbloom.dk
ÅBNINGSTIDER
Tirsdag til Torsdag - 11.00 - 22.30
Fredag og Lørdag - 11.00 - 24.00
Søndag & Mandag - Lukket
Køkken:
11.00 - 21.00