AFTEN MENU

(17.00 - 21.00)


Start aftenen med


Bobler og Appetizer

95,-

 ____________________


Sammensæt selv din yndlingsmenu!

Vi anbefaler 3 til 4 serveringer

  

Burrata – Tomat – Fersken -

Hindbær Vinaigrette – Røgede Mandler

 

 Pasta Ravioli – Svampe – Gammel Knas -

Brunet Smør - Salvie

 

____________________


3 stk Franske Fines de Normandie Østers

Passionsfrugt – Hindbær Vinaigrette – Bloody Mary.

 

Saltet Kammusling - Grøn Gaspacho – Ærter – Rogn

 

Kulmule – Blåmuslinger – Bladbede – Riesling Sauce.

                          

____________________  


Oksetatar – Wasabi – Hindbær – Vesterhavsost.

 

Unghane – Majs - Kantareller – Rabarber – Kyllingesky.

 

Kalveschnitzel – Tyttebær – Artiskok – Ærter - Citronsmør

 

Lammeryg – Shiso – Søde Kartofler – Brunet Løgpure – Citron.


____________________

 

Jordbær – Basilikum – Citron – Hvid Chokolade.

 

Multebær – Honning – Mascarpone – Salt Karamel – Sesam.


____________________


4 Oste – Garniture – Knækbrød

  

Pr. Servering 125,-

 

Tilkøb

Baerii Caviar

Crème Friache – Skalotteløg – Citron - Blinis

15 G. 295,- / 30 G. 595,- / 50 G. 995,-


ALA CARTE RETTER

(12.00 - 14.30 og 17.00 - 21.00)

 

Kød

 

Iberisk Sortfodsskinke 24 Mdr

Aioli – Vesterhavsost – Foccacia

150,-

 

Rørt Tatar Af Okse

Fritter - Frisee – Urter – Vinaigrette

185,-

 

Okse Rib-Eye Steak

Fritter – Grøn Salat – Vinaigrette

Hjemmegjort Bearnaise

285,-

 

Fisk

 

Helstegt Rødspætte

Nye Kartofler – Tyttebær – Brunet Smør

285,-

 

Børneretter

 

Kyllingefilet 

M/ Fritter, Ketchup Og

 Hj. Remoulade.

95,-

 

Paneret Rødtungefilet 

M/ Fritter, Ketchup Og

 Hj. Remoulade.

95,-

 

Snacks

 

Focaccia

Smør – Aioli – Friskost

45,-

 

Røgede Mandler & Oliven

55,-

 

Sødt

 

Håndlavede Chokolader

55,-

 

Sønderjysk Brø’torte

65,-