BLOOM´S AFTEN MENU

(Fra den. 22 oktober)

 

VEGETARISK - JORDSKOKKER PÅ FLERE MÅDER –

ÆBLE – RØGEDE MANDLER.

 

VEGETARISK - BURRATA – SVAMPE – 

BALSAMICO - SAUCE ALA SHAKSHUKA.

__________________________________

 

RØGET ØRREDMOUSSE – BLOMKÅLSPURE – BRUNET BLOMKÅL – HASSELNØDDE SAUCE – TRØFFEL.

 

RØDTUNGE – SVAMPE PURE – PORRE –

RIESLING SAUCE.

 

TUN TATAR – SOYA – AVOCADO - SESAM.

 

ENEBÆR GRAVAD LAKS –

FENNIKEL – ÆBLE – SELLERI.

___________________________________

 

SKAGEN SKINKE – MELON – RISTEDE KERNER – PEANUTS VINAIGRETTE – GUL KRYSTAL.

 

BRAISERET OKSEHALE – BRIOCHE – CREME FRAICHE – STIKKELSBÆR - TRØFFEL SKY.

 

YAKATORI LAM – GRÆSKAR – GRØNKÅL – OLIVEN – LAMMESKY.

 

IBERICO GRIS – SELLERIPURE – RØDBEDE I GASTRIK – SAUCE PÅ STEGT KYLLING.

 

ANDEBRYST – KUMQUATS – GULEROD – KARTOFFEL – TRANEBÆR SAUCE.

___________________________________

 

KARAMELISERET ÆBLE – ÆBLESORBET – MASCARPONE – MYNTE TUILLE.

 

CHOKOLADE – NASHI PÆRE – HAVTORN - AMARETTO.

___________________________________

 

OSTEFLAN – RØGET VESTERHAVSOST – HASSELNØDDER – KARAMELLISERET FIGEN.


Pr. Servering 120,-


(Vi anbefaler 3 til 4 serveringer)