Kære Gæster


Vi har valgt at holde åbent til Nytår i Restauranten.


Så kunne du tænke dig at have din egen James denne dag Så læs med her.


Vi tænker nemlig at der er rigtig mange der gerne vil ud den dag.

Nu hvor alt andet er lukket.


Jer der booker bord er inviteret til klokken 17, så vi kan nå alle jeres serveringer igennem.


Vi har sammensat en lækker menu til jer, hvor i har mulighed for at tilkøbe drikkevarer menu, cocktails og kaviar.


Grunden til at vi prøver dette er at vi detsværre har fået rigtig mange aflysninger på julefrokoster på grund af det nye restriktioner, og det gør rigtigt ondt.


Vi håber inderligt at se jer til en hyggelig aften, og så lad Os glæde Os til 2021


De varmeste hilsner.

Restaurant Bloom.


(OBS: menuen er ikke egnet til take away)

Nytår på Restaurant Bloom 2020

 

Brød

Valnøddebrød - Foccacia

Trøffel friskost - Røget smør

Appetizer

”Østers Mignonette” ala Bloom – Esdragon - Bergamotte - Agurk.

Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne, Prestige Brut

Forret

Snekrabbe Ravioli – Tomat – Rød Karry - Dobbel Fraiche 48 %

 Kloster Bryggeri, Dubbel Ale

Mundrenser

Havtorn Sorbet

Hovedret

Krogmodnet oksemørbrad – Teriyaki - Persillerod

Svampe - Pak Choi – Trøffel

Tajapiera, Amarone della Valpolicella

Ost

Danske Unika Oste – Grønne tomater – Sprødt

Warre’s, Otima 10years Tawny

Dessert

Citron – Hindbær - Hvid Chokolade - Fløde – Vanilje

Château de Fesles, Coteaux du Layon

Menu - 545,-

Menu med drikkevarer 995,-

,-

 

Forudbestilling:

Tilkøb 30g Baerii Caviar 450,-

Tilkøb 50g Baerii Caviar 750,-


Serveres til appetizeren, med blinis, rødløg og creme fraiche.

Kontakt Os

Åbningstider Køkken:

Frokost 12.00 - 15.00       Aften 16.30 - 20.00

Åbningstider Restaurant: 12.00 - 22.00

Lukket Søndag & Mandag  

Presse & Karriere

For ansøgninger & presserelaterede henvendelser bedes De venligst kontakte Direktør Daniel Greve Rasmussen på telefon 93 30 32 37 eller mail kontakt@restaurantbloom.dk

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept