AFTEN


Hvide asparges – Burrata - Gammel knas – Hvid balsamico.


Svampe – Æggeblomme – Soya - Honning.


3 slags østers – Peberrod – Hindbær - Esdragon.


Rødtunge – Bælgærter – Mandler – Beurre noisette.


Reje Ballotine – Creme fraiche – Rogn – Stikkelsbær.


Torske Sashimi – Appelsin – Safran – Bouillabaisse sauce.


Escargots – Tomat – Persille - Hvidløg.


Kanin – Græskar – Mocca – Hindbær.


Vagtel – Morkel – Grønne Asparges – Sauce Sauterne.


Kvie Rib-Eye – Ramsløg Bearnaise – Asparges broccoli – Østershatte.


Rabarber – Basilikum - Mascarpone – Hvid chokolade.


Blåbær – Brombær - Rum - Creme Anglaise.


Grubelageret vesterhavsost – Trøffel olie – Sort peber.


Pr. Servering 110,-


(Vi anbefaler 3 til 4 serveringer)