JULEMENU


TIL HELE BORDET!


DET KOLDE!

HJEMMEGRAVAD LAKS

M/ RYGEOSTCREME, SYLTEDE FENNIKEL

OG SENNEPSFRØ.

 

DET VARME!

CONFITERET ANDELÅR

M/ RØDKÅL, KARTOFLER STEGT I ANDEFEDT

& LØVSTIKKE,  GRØNKÅL, TYTTEBÆR,  ANDESAUCE.

 

DET SØDE!

SIRUPSKAGE

M/ HVID CHOKOLADEMOUSSE,

STIKKELSBÆR SORBET, & AMARENA KIRSEBÆR.

 

2 RETTER 300,-

3 RETTER 350,-

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER.

RESTAURANT BLOOM


BESTIL PÅ

93859797 ELLER KONTAKT@RESTAURANTBLOOM.DK

JULEBORD - FAMILY STYLE


TIL HELE BORDET!

- MOD FORUDBESTILLING

- I OG UD AF HUSET.


1 SERVERING


- GAMMELDAGS MODNET SILD

M/ NELLIKER , ALLEHÅNDE, CAPERSBÆR & SYLTEDE RØDLØG.

HÅNDPILLEDE REJER & LETRØGET ÆGGESALAT

M/ BLADSELLERI & ÆBLER.

HJEMMEGRAVAD LAKS

RYGEOSTCREME, SYLTEDE FENNIKEL & SENNEPSFRØ.

PANKOPANERET RØDSPÆTTEFILET

M/ BLOOM'S REMOULADE OG LIME.


2 SERVERING


- CONFITERET ANDELÅR

M/ ANDESAUCE

SKINKECULOTTE AF DANSK DUROC GRIS

M/ RØDKÅL KOGT MED KIRSEBÆREDDIKE

& JULENS KRYDDERIER.

SMÅ KARTOFLER

STEGT I ANDEFEDT & LØVSTIKKE.

SALAT AF VINTERGRÆSKAR

M/ BLODAPPELSIN & GRÆSKARKERNER.

KÅLSALAT

M/ SKORZONERØDDER & GRANATÆBLE VINAIGRETTE.


3 SERVERING


SIRUPSKAGE

M/ HVID CHOKOLADEMOUSSE &

AMARENA KIRSEBÆR.


ELLER


3 SLAGS OSTE

M/ STIKKELSBÆR KOMPOT & KNÆKBRÆØD


450,- PR. COU


900,- PR. COU

INKL. VIN, ØL OG VAND I 3 TIMER.

(PRIS PR. EXTRA TIME 150 KR)


BESTIL PÅ

93859797 ELLER

KONTAKT@RESTAURANTBLOOM.DK