3 RETTERS FROKOST JULEMENU

(12.00-14.30)

 

DET KOLDE!

3 SNITTER, SOM EN SERVERING.

SILD - ÆG & REJER - JULEMEDISTER.

 

DET VARME!

CONFITERET ANDELÅR

M/ RØDKÅLSSALAT, GRØNKÅL, KARTOFLER STEGT I ANDEFEDT & LØVSTIKKE, TYTTEBÆR, ANDESAUCE.

 

DET SØDE!

SIRUPSKAGE

M/ HVID CHOKOLADEMOUSSE, ÆBLESORBET, &

AMARENA KIRSEBÆR.

 

2 RETTER 275,-

3 RETTER 325,-

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER.

RESTAURANT BLOOM


BESTIL PÅ

93859797 ELLER KONTAKT@RESTAURANTBLOOM.DK

BLOOM'S STORE JULEBORD


TIL HELE BORDET!

- MOD FORUDBESTILLING

- I OG UD AF HUSET.


1 SERVERING


ROLL-MOPS (SILD)

M/ ÆBLE/KARRY SALAT & TYTTEBÆR.

 ÆG & HÅNDPILLEDE REJER 

M/ KARSEMAYO

KOLDRØGET LAKS

M/ BLOOM'S RÆVESAUCE & FENNIKELSALAT.

STEGT RØDSPÆTTEFILET

M/ HJEMMERØRT REMOULADE.


2 SERVERING


- CONFITERET ANDELÅR

M/ ANDESAUCE

JULEMEDISTER & SPRØD FLÆSK

M/ RØDBEDER & RØRT SENNEP.

TARTELETTER

M/ RØGET KYLLING & KNOLDSELLERI.

KARTOFLER

STEGT I ANDEFEDT & LØVSTIKKE.

 RØDKÅLSSALAT

M/ BALSAMICO, TRANEBÆR & NORDISKE KERNER.


3 SERVERING


OSTE

M/ KVÆDEMARMELADE & KNÆKBRØD.

SIRUPSKAGE

M/ HVID CHOKOLADEMOUSSE &

AMARENA KIRSEBÆR.


425,- PR. COU


BESTIL PÅ

93859797 ELLER

KONTAKT@RESTAURANTBLOOM.DK