3 RETTERS FROKOST JULEMENU

(11.00-14.00)

 

DET KOLDE!

3 SNITTER, SOM EN SERVERING.

GAMMELDAGS MODNEDE SILD - STEGT RØDTUNGEFILET - JULEMEDISTER.

 

DET VARME!

CONFITERET ANDELÅR M/ RØDKÅLSSALAT, SELLERI PURE, SYLTEDE ÆBLER, KARTOFLER STEGT I ANDEFEDT & LØVSTIKKE, TYTTEBÆR, ANDE-KIRSEBÆR SAUCE.

 

DET SØDE!

KEFIRFROMAGE M/ KARDEMOMME, MARENGS OG KIRSEBÆRSAUCE.

 

2 RETTER 225,-

3 RETTER 275,-

 

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER.

RESTAURANT BLOOM

BLOOM'S STORE JULEBORD


- TIL HELE BORDET

- I OG UD AF HUSET.

- MOD FORUDBESTILLING


1 SERVERING


- GAMMELDAGSMODNEDE SILD

MED TYTTEBÆRCREME & LØG.

- SMILENDE ÆG M/ HÅNDPILLEDE REJER & CITRON MAYO.

- FENNIKEL OG ENEBÆR GRAVAD LAKS M/ ÆBLE-SELLERI CREME.

- STEGT RØDTUNGEFILET MED SAUCE TARTARE


2 SERVERING


- CONFITERET ANDELÅR M/ ANDE-KIRSEBÆR SAUCE

JULEMEDISTER M/ RØDBEDER, NELLIKE & RØRT SENNEP.

LUN KALVEPOSTEJ M/ PEBERBACON & SVAMPE.

TARTELETTER MED RØGET KYLLING & KNOLDSELLERI.

- ÆBLEFLÆSK MED TIMIAN & SALVIE.

- KARTOFLER STEGT I ANDEFEDT OG LØVSTIKKE.

- RØDKÅLSSALAT M/ BALSAMICO, TRANEBÆR & RØGET MANDLER.


3 SERVERING


- GRUBELAGERET VESTERHAVSOST M/

MARINERET FENNIKEL OG TRØFFEL.

- KEFIRFROMAGE M/ KARDEMOMME, MARENGS OG KIRSEBÆR SAUCE.


375,- PR. COU


Vi glæder os til at se Jer.

Restaurant Bloom