ASPARGESAFTEN PÅ BLOOM!
Fredag D. 3 juni - Kl 17.30
Vil du med til en fantastisk asparges aften?
Hos Bloom elsker vi at være værter, og vi elsker årstidens friske råvarer.
Asparges er en af forårets/sommerens absolutte favoritter og derfor har vores dygtige køkkenchef Daniel, valgt at kreere en velsmagende menu med fokus på årets friske asparges – også kaldt grøntsagernes konge.
MENUEN DENNE AFTEN:
Krustade med asparges mousse,
stenbiderrogn og purløg.
______________
Grillet hvide asparges, tatar på jomfruhummer og rejer, peberrodsskum og syltede rabarber.
______________
Sprød tærte med braiseret oksekæber, syltede hvide asparges, morkler og ramsløgs hollandaise.
______________
Helstegt lammeculotte med brunet løg pure, grønne asparges, sød kartoffel souffle og shiitake glace.
(er man ikke til lam, kan man få braiseret oksebryst med samme tilbehør)
_______________
Sød asparges panna cotta på grønne asparges med basilikum is, hvid chokolade, mynte granite og vanilje.
_______________
Dertil passende vin menu
eller gastro saft/most menu.
895,- pr. cou
Book bord på: 93859797
Ved online booking noter - Aspargesaften
Vi glæder os til at se jer til eventet
Restaurant Bloom
Storetorv 9a
6200 Aabenraa
Tlf: 93859797
kontakt@restaurantbloom.dk
Kontakt Os
Copyright © All Rights Reserved
Presse & Karriere
ÅBNINGSTIDER:
Tirsdag og Onsdag - 17.00 - 22.00
Torsdag, Fredag og Lørdag - 11.30 - 23.00
Søndag & Mandag - Lukket
Åbningstider Køkken:
Frokost 11.30 - 14.00
Aften 17.00 - 20.00