ASPARGESAFTEN PÅ BLOOM!

Fredag D. 3 juni - Kl 17.30


Vil du med til en fantastisk asparges aften?

Hos Bloom elsker vi at være værter, og vi elsker årstidens friske råvarer.

Asparges er en af forårets/sommerens absolutte favoritter og derfor har vores dygtige køkkenchef Daniel, valgt at kreere en velsmagende menu med fokus på årets friske asparges – også kaldt grøntsagernes konge.


MENUEN DENNE AFTEN:


Krustade med asparges mousse,

stenbiderrogn og purløg.

______________

Grillet hvide asparges, tatar på jomfruhummer og rejer, peberrodsskum og syltede rabarber.

______________

Sprød tærte med braiseret oksekæber, syltede hvide asparges, morkler og ramsløgs hollandaise.

______________

Helstegt lammeculotte med brunet løg pure, grønne asparges, sød kartoffel souffle og shiitake glace.

(er man ikke til lam, kan man få braiseret oksebryst med samme tilbehør)

_______________

Sød asparges panna cotta på grønne asparges med basilikum is, hvid chokolade, mynte granite og vanilje.

_______________

Dertil passende vin menu

eller gastro saft/most menu.


895,- pr. cou


Book bord på: 93859797


Ved online booking noter - Aspargesaften


Vi glæder os til at se jer til eventet


Restaurant Bloom

Storetorv 9a

6200 Aabenraa

Tlf: 93859797

kontakt@restaurantbloom.dk

www.restaurantbloom.dk